Hodnocení obchodu

5,0 1172 hodnocení
5
1155x
4
13x
3
3x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.2.2017
+ super ceny a komunikace

vynikající komunikace - vyšli mi vstříc - skvělá domluva:) Rychlost dodání... vše top:)
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme :-)
Avatar autora | 29.1.2017
SUPER!!!!
Avatar autora (Administrátor)
Díky :-)
Avatar autora | 20.1.2017
- Velkou nevýhodu vidím v nákupu po 0,5 metrech. Při ceně materiálu je nepříjemné kupovat např. o 30cm látky víc, což mě již několikrát od nákupu odradilo.Dále bych ocenila větší výběr v úpletových materiálech. Kupuji je většinou u jihých e-shopů.

Obchod se mi líbí pro přehlednost a kvalitu koupených materiálů. Dále je příjemná možnost dopravy za 39 Kč zásilkovnou.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za recenzi a mrzí nás, že došlo k nedorozumění. Hned v úvodu naší stránky je uvedeno, že látky stříháme standardně po půl metrech a pokud si přejete množství, které neodpovídá těmto násobkům, můžete nás kontaktovat a my vyhovíme Vašemu přání. Tzn. že rádi ustřihneme i 20 cm pruh.
Avatar autora | 14.1.2017
- Vysoká přirážka za vyzvednutí zboží na uložence

vyplatí se, když nakupujete větší množství látky
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za recenzi. V současné době posíláme zásilky již od 39 Kč, při platbě předem a využití Zásilkovny.
Avatar autora | 21.12.2016
+ Kvalitní zboží, rychlost dodání, komunikace se zákazníkem
- Nenašla jsem žádné

Rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 18.12.2016
+ KVALITA ZBOŽÍ, RYCHLOST DODÁNÍ,PERFEKTNÍ DOMLUVA
- ŽÁDNÉ

DOPORUČUJI,NÁKUP MI VŽDY UDĚLÁ RADOST
Avatar autora | 15.12.2016
+ Super nákup z pohodlí domova

ZBOŽÍ bylo dodáno vcelku rychle a navíc s dárkem :-)
Avatar autora | 27.11.2016
+ Přehledný eshop, vstřícný a komunikativní přístup k zákazníkům
- nevím

Přes opožděnou zásilku, kterou ovšem nezavinil obchod, ale předvánoční zmatek v přepravci - zásilkovně, byl obchod okamžitě ochoten se domluvit v případě pochybení jeho dodavatele na opětovném dodání zboží. Ocenňuji tuto komunikativnost, přestože chyba byla na přepravci.
Avatar autora | 27.10.2016
+ rychlé vyřízení
- žádné

doporučuji
Avatar autora | 24.10.2016
+ Uloženka

Avatar autora | 23.10.2016
+ přehledné řazení
+ široký sortiment
+ perfektní komunikace
- Menší zásilky by mohly být zasílány jako dopis. Myslím si, že by tím zlevnila "doprava".

já jsem spokojená, vřele doporučuji
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za námět, určitě promyslíme ;-)
Avatar autora | 19.10.2016
Všechno jak má byt-krasné látky a kvalitně.Dodaní a balení na jedničku. Děkují a doporučují všem.
Avatar autora | 9.9.2016
+ super nabídka,můj hledaný sortiment
- nemám špatné zkušenosti

rychlá a spolehlivá komunikace,ochota Jehlenky,super nabídka, objednala jsem podruhé a jsem spokojena s jenáním a rychlím dodáním,určitě obchod doporučím a ráda se sama vrátím k dalšímu nákupu.
Avatar autora | 30.8.2016
+ Komunikace se zákazníkem a doporučení jak správně nakoupit

Avatar autora | 9.8.2016
+ Cena a zasilani do zasilkovny.

Vynikajici komunikace.
Avatar autora | 13.6.2016
+ jeden z mála obchodů, kde jsem sehnala přesně to, co jsem potřebovala.
+ Poměrně nízká cena oproti ostatním

Rychlá doprava a věřím, že jsem v tomto obchodě nenakupovala naposled
Avatar autora | 6.6.2016
+ Dobré ceny
- Malý sortiment zboží, uvítala bych více látek v nabídce

Obchod je fajn,spolehlivost, doporučuji
Avatar autora | 26.5.2016
+ E schop

Avatar autora | 23.5.2016
+ Přehledný výběr z pohodlí domova
- nemá

Ráda zase v obchodu nakoupím
Avatar autora | 9.5.2016
+ Dobrý výběr
+ Slušné ceny
+ Bezproblémové dodání